Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-commerce 3.0 | February 28, 2021

Scroll to top

Top

За събитието

Форум за онлайн бизнес и електронни магазини, дискусии за електронна търговия, разплащателни системи и всичко свързано с бизнеса в Интернет

Е-commerce 3.0  форума е възможност да се запознаете с най-новите тенденции в сферата на онлайн маркетинга, оптимизацията за търсачки, иновативни решения в логистиката ориентирани към онлайн търговците, както и полезни платформи и инструменти за повишаване конкурентоспособността на всяка организация, занимаваща се с електронна търговия. Какви са тенденциите в онлайн търговията през погледа на една от най-големите платформи за електронна търговия в страната, както и какви са възможностите за всеки търговец,  за потребителския опит и поведение и какво трябва да направи всеки собственик на eCommerce платформа, за да задържи клиентското внимание и да го превърне в продажба са част от темите, които ще бъдат дискутирани на форума.

Лектори на форума ще бъдат едни от най-опитните специалисти в сферата на разработването и обслужването на електронни магазини в България. Ще споделят  с аудиторията опит и любопитни факти за новите тенденции в онлайн търговията и важността за прилагане на устоялите се практики в електронният бизнес, като силни инструменти за привличане, подържане и увеличаване на количеството лоялни клиенти.

Форумът си поставя за цел да събере максимално широк кръг от хора, действащи или имащи интерес в сферата на електронната търговия .

Личности

Пламен Нонински

ръководител на отдел “Маркетинг”, OLX.bg

Игнат Арсенов

директор на Европейски потребителски център България

Николай Кискинов

Адвокат, управляващ сътрудник във “ВЛАДИМИРОВ КИСКИНОВ”

Борил Богоев

Онлайн предприемач и консултант

Атанас Тихомиров

проектен мениджър, BG Business Solutions

Николай Бакалов

SEO, OСА Маркетинг Солюшънс ЕООД

Огнян Младенов

SEO, SEOM

Петър Ванчев

Оновател на Store.bg

Радослав Крумов

Собственик и Управител, Рапидо Експрес енд Лоджистикс ЕООД

Жанет Найденова

маркетинг консултант, JNN Консулт ЕООД

Организатор

С подкрепата на